Bornova’da iftar sofraları gönül birlikteliklerini pekiştiriyor. Bornova Belediyesi, Altay Spor Kulübü ve Türk Kızılayı Bornova Şubesi’nin Karacaoğlan Mahallesi’nde düzenledikleri iftar da yoğun katılımla gerçekleşti. Altay Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda Altay taraftarı ve vatandaşlar katıldı. İftar sonrası ise Altay Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Cihangir Marmara, desteklerinden ve spora katkılarından dolayı Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya teşekkür plaketi verdi.

Başkan Atila’nın kente ve spora katkılarını taktirle izlediklerini belirten Altay Spor Kulübü Başkanı Cihangir Marmara, “İftar nedeniyle birarada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Biraraya gelmemize vesile olan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atiya çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da Ramazan Ayın’ın birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunu vurgulayarak küskünlüklerin ve dargınlıkların ortadan kalkması gerektiğini ifade etti. Başkan Atila “Cumhuriyetimiz, Ülkemiz, İzmirimiz, Bornovamız için daha çok çalışmalıyız. Analarımızın ağlamadığı, şehitlerimizin gelmediği günlerin yakın olmasını diliyoruz. Hepimize aydınlık yarınlar diliyorum” dedi. Atila başta Türk Kızılayı Bornova Şubesi ve Altay Spor Kulübü olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi