İZ GAZETE- Menemen Belediyesi geçtiğimiz gün gerçekleşen meclis toplantısında Seyrek’teki arazi satışları talebi tartışma yarattı. Karar 16 oyla kabul edilirken, Menemen'in  "zimmet" ve "irtikap" iddialarıyla ilgili soruşturma kapsamında görevden alınan eski belediye başkanı Serdar Aksoy'dan karara tepki geldi. 

'KARA BİR LEKE'

Aksoy sosyal medya hesabı üzerinden verdiği mesajda, 'Menemen Belediye Meclisinde; Seyrek arazileri ile ilgili 1.600.000m2 lik alanın satış kararı maalesef Menemen tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. Menemen; bu kararı alanları hiçbir zaman affetmeyecek. Menemen’in çakıl taşını satmadım ve satmayacağım. Millet iradesinin, Menemen Halkının iradesinin yok sayılması mümkün değildir. Halkın iradesi esastır. Bu kararı Menemen Belediye Başkanı olarak mahkemeye götüreceğimi tüm kamuoyuna bildiririm. GİDERAYAK, alelacele alınmış bu karar vicdan sahibi her vatandaşımız için yok hükmündedir" açıklamasında bulundu.

Öte yandan Aksoy'un mesajında, "Bu kararı Menemen Belediye Başkanı olarak mahkemeye götüreceğimi tüm kamuoyuna bildiririm" ifadeleri dikkat çekti.

Editör: Haber Merkezi