Güzelbahçe Belediyesi’nin Ahmet Taner Kışlalı Kavşağı’nda yaptırdığı büstü önündeki anma törenine CHP İlçe Başkanı Kazım Çam, Belediye Başkanı Mustafa İnce, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra kürsüye çıkan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, bugün ülkede yaşanan FETO terör örgütünün yaptıklarını, rahmetli Ahmet Taner Kışlalı’nın yıllar önce gördüğünü ve gündeme getirdiğini belirterek, “Ancak geçmişte FETÖ’cülerin Atatürkçülere ve cumhuriyetçilere yaptıkları bugün de devam ediyor. Bugün ülkemizdeki kamu görevlilerinin büyük bölümü stres altında yaşıyor. Bu ülkede üniversiteleri açanlar, bankaları açanlar, bu kez buralarda neden hesap açtınız, neden çocuklarınızı bu okullarda okuttunuz diye personelin görevlerini askıya alıyorlar. Sanki 15 Temmuz akşamı bu kişiler darbe yapmış gibi işlemin içerisine sokuyorlar. Devlet büyüktür, belediye başkanı şehriemindir. Halkımız, cumhurbaşkanımız, başbakanımızdan, bizden beklenti içerisindedir. Ama en büyük Allah’tır. Herkesin doğru değerlendirme yapıp, Allah’ın huzuruna çıkarken huzur içinde olmalıdır. Kimse bir bilinmezliğin içine sürüklenmemelidir” diye konuştu.

Ülkenin barışa, huzura, birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğuna dikkat çeken İnce, “Bunun yolu da Atatürk ilkelerine ve cumhuriyet değerlerine sahip çıkmaktan geçer” dedi.

Törenin sonunda katılımcılar ellerindeki karanfilleri Ahmet Taner Kışlalı’nın büstünün önüne bıraktı.

Editör: Haber Merkezi