5 kardeşini kaybetmiş, yaşama tutunmaya çalışan yavru kedinin varlığını öğrenen Eren Aktaş, minik kediyi sahipleniyor. Aktaş, hayatta kalmayı başardığı için yavruya Şans ismini veriyor. Yaklaşık 5 aydır kediyi besleyen Aktaş, 10 gün önce işten akşam eve döndüğünde kedinin evde olmadığını fark ediyor. Hemen kedisini aramaya başlayan Aktaş, ilk önce Şans’ın fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak kayıp duyurusu yapıyor. Aktaş, daha sonra mahalle muhtarından destek istiyor. Muhtarlığın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşım sonucu hayvan severler kedinin Gaziemir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünde olduğunu bildiriyor.

Kedisinin yerini öğrendikten sonra hemen belediyeye başvuran Aktaş, kedisinin trafik kazasında yaralandığını ve veteriner hekimlerce tedavi edildiğini öğreniyor. Kazada yaralanan kediye ilk müdahaleyi olay yerinde yapan veteriner hekimler daha sonra kediye belediyenin polikliniğinde gerekli tedavileri uyguluyor. Bir hafta boyunca belediyenin Geçici Hayvan Bakım Evinde kontrol altında tutulan Şans, sağlık kontrollerinin ardından sahibi Eren Aktaş’a teslim ediliyor.



Şans’a yeni bir şans!

Kedisi Şans’a yeniden kavuştuğu için duygulanan Eren Aktaş, çok mutlu olduğunu dile getiriyor. 10 gün boyunca uzak kaldığı kedisini kucağına alan Aktaş, yaşadıklarını şöyle anlatıyor:
“Yaklaşık 5 aydır beslediğim kedimin bir gün işten eve döndüğümde evde olmadığını fark ettim. İlk önce kedim Şans’ın fotoğraflarını sosyal medya adreslerimden yayınlayarak aramaya başladım. Daha sonra muhtarlığımızın sosyal medya hesaplarından kayıp paylaşımı yaptık. Kayıp ilanını gören hayvanseverler, kedimin Gaziemir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünde olduğu bilgisini benimle paylaştı. Belediyeye geldiğimde kedime araç çarptığını ve gerekli tüm sağlık müdahalelerinin belediyemizin veterinerleri tarafından yapıldığını öğrendim. Şans’ıma yeni bir yaşam şansı tanıyan Gaziemir Belediyesine teşekkür ediyorum”

Editör: Haber Merkezi