İZ GAZETE- CHP Urla İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya gelen  CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yaptığı açıklamada “Bilindiği üzere Urla’da bir kaza yaşadık. Urla’da daha mahkeme sonuçlanmadan hukuksuz bir şekilde atanan kayyum yönetimi var. Fakat bizler her ilçemizde her sokakta örgütümüzle birlikte çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bugün burada değerli belediye başkanlarımız kardeş ilçeleri Urla’da, ilçe örgütümüzle birlikte saha çalışması gerçekleştirdiler. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Ve örgütümüz tüm gücüyle çalışmalarına devam edecek. İnanıyoruz ki Sayın Genel Başkanımızı, Cumhurbaşkanı yapacağız” ifadelerini kullandı.

CHP İl Başkanı Deniz Yücel , Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ve bazı İl yöneticileriyle birlikte Urla' da saha çalışmalarına katılan Efes Selçuk 'un genç ve başarılı Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel Urla esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek partisinin görüş ve çözüm önerilerini paylaştı. Başkan Sengel, ilçenin 544 Konutlarda kurulan cuma Pazarını da gezdi. Başkan Sengel, burada esnaf ve vatandaşların istek ve taleplerini dinledi, not aldı.

 Urlalılardan yoğun ilgi gören Başkan Sengel, kısa zaman nedeniyle görüşme olanağı bulamadığı tüm Urlalılarada sevgi ve selamlarını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi