İZ GAZETE- CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir ziyaretini yorumladı.  Aslanoğlu, "Türkiye’nin dört bir yanından gelen Roman vatandaşlarımızla İzmir’de buluşan Genel Başkanımız, roman vatandaşların sorunlarını ve önerilerini dinledi. Roman vatandaşlarımızın Genel Başkanımıza gösterdikleri ilgi ve sevgi adeta iktidarımızın habercisi gibiydi" ifadelerini kullandı. 

'TEŞEKKÜRLER İZMİR'

Aslanoğlu yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

Teşekkürler İzmir. CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Bayraklı ve Karabağlar’da düzenlenen temel atma törenleri ve Konak’ta Roman Buluşmasına katılarak İzmir ile kucaklaştı. Gösterilen sevgi ve ilgiyle, millet iktidarının ayak sesleri her yerden duyuldu.

FmiXGkcWAAED1xX

Depremde hasar gördüğü için evleri yıkılan depremzedeleri aracılara teslim etmeyen İzmir Büyükşehir Belediyemizin Halk Konut projesiyle, Genel Başkanımızın temel atma törenine katıldığı Dilber Apartmanı yeniden inşa edilecek, vatandaşlarımız yerinde dönüşümle evlerine kavuşacak. 

FmiYmFRWQAAMzOR

'İZMİRLİLER HALKIN LİDERİNİ BAĞRINA BASTI'

Halkın lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Arka mahallelere kreşler, okullar yapacaksınız” talimatıyla İzmir Büyükşehir Belediyemiz Karabağlar’da Orhan Kemal İlköğretim Okulunun temelini attı. Genel Başkanımızın katıldığı törende İzmirliler halkın liderini bir kez daha bağrına bastı.

FmiZYvDWQAA1vMg

Türkiye’nin dört bir yanından gelen Roman vatandaşlarımızla İzmir’de buluşan Genel Başkanımız, roman vatandaşların sorunlarını ve önerilerini dinledi. Roman vatandaşlarımızın Genel Başkanımıza gösterdikleri ilgi ve sevgi adeta iktidarımızın habercisi gibiydi.

FmiWjuMXkAIBhQF

'HALK KAZANACAK, AKP KAYBEDECEK'

Aslanoğlu ayrıca, "AKP’li yöneticilere gelince… Bizleri yakından takip eden bazı AKP’liler, platformun çökmemesi ve kimsenin zarar görmemesi için yaşanan bir arbedeyi dillerine dolayarak, bu ziyaretin İzmir’de yarattığı ve onlarında altında ezildikleri etkiyi gölgelemeye çalışmışlar. Bugün bir kez daha halktan yana olan sosyal belediyecilik ile ranttan yana olan AKP zihniyetinin farkını gördük. Bunu görmeyenler, maden işçilerini tekmeleyen, tweet attı diye çocukları tutuklatan, hak arayan işçileri ve memurları biber gazına boğan zihniyetin sahipleridir. 20 yıllık iktidarları yoksulluk, israf, adaletsizlik, baskı ve şiddet diye özetlenen Akp'nin İzmir’deki temsilcileri boşuna uğraşmasın. Dün olduğu gibi bugün de, onların adaletsizliği ve baskılarına karşı bu ülkenin en büyük güvencesi CHP’dir. Halk kazanacak, AKP kaybedecek!  Bugün İzmir’de atılan temellerle Roman vatandaşlarımızın özgürce fikirlerini ifade etmesi ve Genel Başkanımıza kültürlerinin en güzel örneklerini sunmalarıyla unutulmaz bir gün yaşandı. İzmir ve Türkiye bu güzellikleri, bu hizmeti hak ediyor. Birlikte daha da iyisini başaracağız" ifadelerini kullandı.

Editör: Duygu Kaya