Olay, geçen hafta çarşamba günü saat 18.00 sıralarında İnönü Mahallesi 625/5 Sokak'ta bulunan bir elektrikçi dükkanında meydana geldi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan bir uyuşturucu şüphelisi kaçmaya başladı. Şüpheli kaçarken dükkan kapısının açık olduğunu fark ettiği elektrikçiye girdi. Yunus ekipleri de ardından iş yerine girip şüpheliyi gözaltına aldı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde şüphelinin dışarıda ekiplerden kaçarken elektrikçiye girdiği, ardından da iş yerine gelen Yunus polisleri tarafından yakalandığı görüldü. Olaya anlam vermeye çalışan iş yeri sahibi ve müşterinin şaşkınlıkları da güvenlik kamerasınca kaydedildi.

'KAPI AÇIKTI BİRDEN İÇERİ DALDI'

Olayı anlatan iş yeri sahibi Turgay Özdemir (30), şunları söyledi:

"Kısa bir işim olduğu için iş yerine geldim. O sırada da gelen müşteriye yardımcı oluyordum. İş yerinin kapısı açıktı ve biri içeri dalıp arkaya geçti. Hemen ardından da polisler geldi. Ben olayın ne olduğunu anlamaya çalıştım. Şüpheli hemen yakalandı. Sanırım üzerinden uyuşturucu hap çıktı. Sonrasında da alıp götürdüler. Müşterinin şaşkınlığı çok doğal. Ben aslında çok şaşkın değildim. Sadece soğukkanlı kaldım ve ne olacağını merak ettim. İş yerim zaten ufak bir yer. Şüphelinin ne yapacağını görmek istedim. Polisler şüpheliyi tanıyıp tanımadığımızı sordular. Ben de tanımadığımı söyledim. Zaten kamera kayıtlarında da tanımadığım açıkça görüldü. İş yerimde yapılan aramada da bir şeye rastlanmadı" 

'KOMİK BİR ANI KALDI'

Kamera kayıtlarına yansıyan anların hem kendisi hem de çevresindekiler tarafından komik bulunduğunu söyleyen Özdemir, "Kamera görüntülerini 2 gün boyunca izledikçe güldüm. Görüntüleri izleyen yakınlarım da yaşanılan anları komik buldu. Birkaç kişiye daha gönderdim. Bir arkadaşım videoyu müzik ekleyerek internette paylaşmış. Bu da bize komik bir anı olarak kaldı" ifadelerini kullandı.

DHA- Tolga TAHÇI 

Editör: Haber Merkezi