TOLGA TAHÇI- Torbalı ilçesinde oturan O.O.Ş.'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar, kullanıcıların tepkisini topladı. O.O.Ş'nin Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra 2017 yılında terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Eren Bülbül hakkında alaycı paylaşımlarda bulunduğu görüldü. O.O.Ş.'nin ayrıca Şule Çet ve YouTube üzerinden dini değerlerle de alay ettiği ortaya çıktı. 

HAYVANLARLA İLGİLİ ÇİRKİN PAYLAŞIM 

Yaptığı paylaşımlarla büyük tepki toplayan O.O.Ş.'nin, bir köpeğin fotoğrafını paylaştıktan sonra yazdığı yorumlar da hayvanseverler tarafından büyük tepki topladı. HAYTAP yetkililerinin de O.O.Ş.'den şikayetçi olduğu öğrenildi. 

O.O.Ş'nin, ayrıca engelli bir vatandaşla da dalga geçtiği paylaşımlara rastlandı. Paylaşımların ardından İzmir Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele ekipleri ve Torbali İlçesi Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Belirlenen adresine düzenlenen operasyonla gözaltına alınan O.O.Ş., sevk edildiği adliyede verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı. 


DHA

Editör: Haber Merkezi