Mustafa Kemal Paşa Sahil Bulvarı'ndaki amatör balıkçılar, saat 10.00 sıralarında, denizde cesedi olduğunu fark edince, durumu polise bildirildi. İhbar üzerine bölgeye deniz polisi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ceset, polis botuyla sudan karaya çıkarıldı. Yapılan incelemede 40-45 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu değerlendirilen cesette kesici ve delici alet izine de rastlanılmadı. Üzerinde kimlik bulunmayan cesedin kime ait olduğunun belirlenmesi için çalışma başlatıldı. 

Polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından ceset, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. 

KİMLİĞİ BELİRLENDİ

İzmir'in Konak ilçesi Mustafa Kemalpaşa Sahil Bulvarı'nda denizde bulunan erkek cesedinin, 42 yaşındaki Fikret Gezgin'e ait olduğu ortaya çıktı. 4 gündür kayıp olarak aranan Gezgin'in ayağına taş bağlayarak, intihar etmek için denize atladığı öğrenildi. 3 gün önce cüzdanını ve diğer özel eşyalarını annesinin evine bıraktığı da belirlenen Gezgin'in daha önce mobilyacılıkla uğraştığı, son zamanlarda da araba alım satım işine başladığı öğrenildi. Yakınları polise verdiği ifadede, Gezgin'in son dönemde içine kapandığını söylediği kaydedildi.

DHA

Editör: Haber Merkezi