Olay, saat 20.30 sıralarında ilçeye bağlı Erzene Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, daha önceden husumetli oldukları öğrenilen Nimet Biricik ile Eray E. arasında gürültü nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Eray E. Nimet Biricik'i darp etti, ardından yanında bulanan bıçakla da karnından yaraladı. Olayı gören çevredekiler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Nimet Biricik'i Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan Biricik'in başına darbe aldığı ve hafif şekilde bıçakla yaralandığı belirlendi.

Gözaltına alınan Eray E.'nin emniyete götürüldü.

Komşusunu, gürültü yüzünden çıkan tartışmada bıçaklamış

İzmir'in Bornova ilçesinde Eray E.'nin (21), komşusu Nimet Biricik'i (55) kendisini gürültü yapmaması için uyarması üzerine darbedip, bıçakladığı ortaya çıktı.

Olay, dün saat 20.30 sıralarında, Erzene Mahallesi'ndeki bir apartmanda yaşandı. İddiaya göre husumetli olan Nimet Biricik ile Eray E. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Eray E., Nimet Biricik'i önce darbetti ardından karnından bıçakladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Biricik, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Eray E. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Polisteki işlemleri süren Eray E.'nin ifadesinde, "Gürültü yaptığımı söyleyerek sessiz olmamı istedi. Ben gürültü yapmamıştım. Daha önceden de bu şekilde problemlerimiz vardı" dediği öğrenildi.

DHA

Editör: Haber Merkezi