İZ GAZETE - Anadolu Birliği'nin yeni seçilen yönetimi gazetemizi ziyaret etti. Birlik Genel Başkanı Veysel Güldoğan ve Genel Başkan Yardımcıları Tülin Koç, Doç. Dr. Devrim Özkan, Mehmet Ali Açık gazete ekibimize birliklerinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İzmir'de sivil toplum örgütlenmesinin sorunlarının konuşulduğu ziyarette Başkan Güldoğan, yaptıkları çalışmalardan örnekler verirken, yerel medyanın önemine de vurgu yaptı. Güldoğan,"İzmir'de medya temsilcileri açısından daha iyi koşulların oluşturulması mümkün. Bu sivil toplum örgütlenmesine de katkı sağlayacaktır" dedi. Güldoğan ayrıca, İzmir'de İletişim Fakültelerinden mezun olan ama iş bulmak için başka şehirlere göç etmek zorunda kalan genç gazetecilerin sorunlarının da şehrin tüm dinamikleriyle birlikte çözülmesi gerektiğini kaydetti.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Ümit Kartal, birlik yöneticilerine İz Dergi'nin özel sayılarından hediye etti. Kartal, ayrıca Anadolu Birliği'ni 21 Ocak'ta gerçekleşecek olan 'İz Gazete 2. Yıl Buluşması'na davet etti. 

Editör: Haber Merkezi