Yeşilyurt Futbol Sahası’nda düzenlenen sezon açılışına Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu adına Başkan Vekili Zafer Levent Yıldır, Başkan Yardımcısı Ceyhan Kayhan, Karabağlar Amatör Futbol Kulüpleri Birliği Başkanı Ercan Ertemçöz, siyasi parti ilçe başkanları, futbol kulüpleri yöneticileri, antrenörler, muhtarlar, katıldı.

BAŞKAN'IN DESTEĞİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Açılış konuşmasını yapan Ercan Ertemçöz, 2017-2018 sezonunun tüm futbol kulüplerine başarı getirmesini diledi. Spor kulüplerine verdiği desteklerden dolayı Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na da teşekkür eden Ertemçöz, yeni sezonun sakatlıklardan uzak ve başarılı geçmesini temenni etti.

DESTEK DEVAM EDECEK

Karabağlar Belediye Başkan Vekili Zafer Levent Yıldır ise, Başkan Muhittin Selvitopu’nun yoğun işleri nedeniyle açılış törenine katılamadığını belirterek, “Başkanımızın size selamını getirdim. Başkanımız özellikle Karabağlar Belediyesi olarak daha önce verdiğimiz desteğin bundan sonra da devam edeceğini size iletmemi istedi” diye konuştu. Yıldır konuşmasında ayrıca spor yapmanın önemine de değindi.

Konuşmaların ardından Başkan Ercan Ertemçöz Karabağlar Belediyesi'ne desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Başkan Vekili Zafer Levent Yıldır’a plaket sundu.

BAŞARILI KULÜPLERE KUPA VERİLDİ

Açılışın töreninin son bölümünde ise geçtiğimiz sezon başarılı olan amatör futbol kulüpleri Karabağlar Genç Yıldız Spor Kulübü, Karabağlar Eskiizmir Spor Kulübü, Karabağlar Sevgi Spor Kulübü, Karabağlar 35 Esnafspor, Minik Ordu Gençlik ve Spor Kulübü, Gümüş Ordu Gençlik ve Spor Kulübü yöneticilerine kupaları verildi.

Sezon açılışı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Editör: Haber Merkezi