Kılıç 11 ayda, 180 kilodan 80 kiloya düştü.

Spordan uzak yaşam tarzı ve aşırı yemek yeme alışkanlıkları yüzünden aşırı kilolara ulaşan Ümit Günaydın Kılıç, tüp mide ameliyatı için Medical Park İzmir Hastanesi'ne başvurdu. Genel cerrah Op. Dr. İsmail Özsan tarafından ameliyat edilen Kılıç, 11 ayda 10 kilo verip, 80 kiloya indi ve sağlığına kavuştu.

Ameliyat olmadan önce, oturduğu yerde kendinden geçtiğini, bazen gece uykusuzluk çektiğini, 2 yıl yatakta değil koltukta uyuduğunu, 1.5 yaşındaki kızının bir kere olsun üstünü, çoraplarını, ayakkabısını giydiremediğini, pek çok olumsuzluk yaşadığını anlatan Kılıç, nefes almada da problemler yaşamaya başladığında bu duruma çare aramaya başladığını söyledi.

Sonunda tüp mide ameliyat olmaya karar verdiğini anlatan Kılıç, birçok hastaneye gittiğinde operasyonun riskli bulunduğunu belirten Kılıç, son olarak Op. Dr. İsmail Özsan ile görüştüğünü ve operasyona olumlu baktığını anlattı. Bir dizi tahlil ve incelemenin ardından 3 ay sonra ameliyata girdiğini söyleyen Kılıç, gayet rahat ve başarılı geçtiğini, sağsalim evine gittiğini dile getirdi.

SÜREKLİ TAKİP

Kılıç ameliyat sonrası yaşadığı süreci ise şöyle anlattı:

"Hastane, ameliyat sonrasındaki 3 ay boyunca beni, değişik dallarda; diyetisyenle, psikiyatriyle, endokrinle, kardiyolojiyle ve göğüs hastalıklarıyla destekledi. Telefon açtığım zaman karşıma çıkmadıkları hiç olmadı, her sıkıntımda yanımda oldular. Ameliyat sonrasında diyetisyenim ne dediyse o şekilde beslendim, kaslarımı kaybetmemem için protein ağırlıklı beslendim."

Hedefinin 50 kiloya kadar inmek olduğunu söyleyen Kılıç, ameliyattan sonraki 11 ayda 180 kilodan 80 kiloya kadar düştüğü belirtti. Ameliyatın zaten aşırı şekilde yemek yedirmediğini belirten Kılıç, özgüveninin arttığını, rahat rahat istediği kıyafetleri giyebildiğini, artık dolu dolu nefes aldığını, psikolojisinin değiştiğini, hayattan zevk aldığını ve en önemlisi 2 yaşındaki kızının artık üstünü ve ayakkabılarını eğilerek rahat bir şekilde giydirebildiğini, oyunlar oynadığını söyledi.

Editör: Haber Merkezi