HDP’nin İzmir’de başlattığı Vicdan ve Adalet Nöbeti’ni ziyaret eden CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, siyasi görüşlerin ötesinde, hukuk ve adaletin herkesin ortak paydası olduğunu ve tüm kesimlere görev düştüğünü dile getirdi.

HDP’nin İzmir Gündoğdu Meydanı’nda dün başlattığı Vicdan ve Adalet Nöbetini CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel ziyaret etti. Grup toplantısında konuşan HDP Parti Sözcüsü Osman Baydemir’i bir süre dinleyen Sertel, daha sonra HDP milletvekilleri ile selamlaştı.

Vicdan ve Adalet Nöbetine ilişkin görüşlerini aldığımız Sertel, hak, hukuk ve adaletin herkesin katıldığı, ortak noktada buluştuğu bir payda olduğunu ifade ederek, “Şimdi vicdan ve adaleti de biz öyle değerlendiriyoruz. Burada siyasetten öte herkesin adalete ihtiyacı olduğu düşüncesindeyim.  Siyasi görüşlerin ötesinde Türkiye’de hakkın, hukukun, adaletin tam anlamıyla yerine gelmesi için toplumun tüm kesimlerine düşen görev bu yönde mücadele etmektir, görüş belirtmektir. Demokratik ve laik bir Türkiye yaratmanın yolu da budur diye düşünüyorum. O yüzden ziyarette bulundum. Tel örgüler, tel kafesler içerisinde vicdan ve adaleti arayan arkadaşlarımıza, milletvekili arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

EVRENSEL

Editör: Haber Merkezi