Cumhuriyet Halk Partisi'nde delege seçimleri, bir çok ilçede gergin olaylara sahne olurken, Aliağa'da gerçekleşen seçimler hem demokratik işleyiş bakımından hem de rakip listelerin birbirleriyle kurdukları diyalog bakımından örnek oldu. Delege seçimlerini tamamlayan İlçe Örgütü'nde rakip listelerin adayları Özcan Durmaz ve Sabahattin Yeşiltepe sürecin sonunda el ele poz verdi.

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz sandıkların açılıp oyların sayılmasından sonra Mavi Liste ile yarışan Sabahattin Yeşiltepe ile biraraya geldi. Yeşiltepe'yi tebrik edip elini sıkıp havaya kaldıran Durmaz sonrasında yaptığı konuşmada ise bu seçimim kazananı ya da kaybedeni olmadığını söyledi. Başkan Durmaz'ın konuşması partililer tarafından coşku ile alkışlandı. 

YERELDE VE GENELDE İKTİDAR VURGUSU

Durmaz konuşmasında; "Sizden ricam, hiç bir sonuçla ilgili olumlu yada olumsuz yoruma yol açacak söz söylemeyelim. Her zaman söylediğim gibi, bu seçimlerin kazananı-kaybedeni yok. Sandıklarda oy kullanan tüm CHP'li arkadaşlarım kazanmıştır, yani partimiz kazanmıştır. Seçim sonuçlarının hepimize hayırlı-uğurlu olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı. Durmaz, tüm partililerin yerelde ve genelde iktidar olmak için var gücü ile çalışması gerektiğini kaydetti.

Sabahattin Yeşiltepe ise yaptığı konuşmada kazanan listeyi ve Başkan Durmaz'ı kutladı.Yeşitepe, "Tüm Aliağalı CHP'liler olarak el ele verip güzel günlere birlikte yürüyeceğiz" ifadesini kullandı.

Editör: Haber Merkezi