İZ GAZETE - Gökmen Ulu'nun bayram mesajı şöyle: "Gayet iyiyim, moralim de yüksek. Suçsuzluğum ve masumiyetim çok net ortada. O nedenle gönlüm rahat. Ataol Behramoğlu'nun şiir kitabını başucumdan ayırmıyorum. Arkamızda kuş yuvası ve içinde yavrular var. Neşeli melodiler içindeler. Kuşlar özgürlüğe kanat çırpıyor, imreniyorum. Her akşamüzeri gazetecilerin tutulduğu bir avluda, hiç bilmediğim bir ses, ‘Aldırma Gönül’ şarkısını söylüyor. Onu dinliyor avunuyorum.”

‘OĞLUMUN KONSERİNE KATILAMADIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM’

“Geçen Babalar Günü'nde, bateri kursuna giden oğlum Ege Efe'nin, aylardır hazırlandığı konserine katılamadığım için çok üzgünüm. Ben Babalar Günü'nü, babamı ve oğlumu düşünerek geçirdim. Sonra evlatlarını kaybeden bütün babalar ve babalarını yitiren bütün kederli çocukları düşündüm. Her zamankinden daha fazla duyumsayarak. Baksanıza ne kadar çok acı ve keder var şu dünyada.”

DEMOKRASİ VE ADALET VURGUSU

“Ama ümit de var. Benim de hâlâ umudum var. Bu pazar bayram. Bayram demek sevgi, saygı, dostluk barış ve birleşme demek. Güzel düşler kuracağım, güzel başlangıçlar adına. Diyorum ki artık sağduyu galip olsun ülkemizde… Demokrasi ve adalet gelsin. Bu ülkedeki herkes için hayat bayram olsun. Herkesin Ramazan Bayramını kutluyorum"

Editör: Haber Merkezi