Konser öncesinde konuşan Baro Başkanı Av. Aydın Özcan, Grup Değişik İş’in beşinci kuruluş yıldönümünü kutladığını ifade ederek, “amacımız bu değerli meslektaşlarımızdan oluşan grubun tüm Türkiye’de tanınmasını sağlamak” dedi.

İzmir Barosu bünyesinde çalışmalarını sürdüren Grup Değişik İş, Beşinci Yıl Özel Konseri’ni 19 Eylül 2017 günü verdi. Konsere, İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Çetin, Genel Sekreter Av. İlke Erol, Sayman Av. Muammer Erçoban, yönetim kurulu üyesi Av. Cem Cemal Coşkan ve çok sayıda avukat katıldı. Geniş bir repertuar çerçevesinde izleyicilerin keyifli saatler geçirmesini sağlayan orkestra, aynı zamanda Türkiye’de avukatlardan oluşan ilk orkestra olma özelliğini taşıyor.

Konser öncesinde kısa bir konuşma yapan İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, İzmir Barosu olarak sanatı desteklediklerini ve sanatsever avukatların çalışmalarına her zaman katkıda bulunmaya çalıştıklarını ifade etti. Grup Değişik İş’in de büyük emek vererek yürüttükleri çalışmalarla verdikleri konserlerde avukatlar arasında birlikteliği ve kaynaşmayı sağladığını söyleyen Özcan, “bu hizmetleri nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. “Grup Değişik İş ve Baro bünyesinde çalışmalarını sürdüren sanatsever meslektaşlarımızla ne kadar gurur duysak azdır” diyen Av. Aydın Özcan, Değişik İş Grubu’nu tüm Türkiye’de tanıtmak ve grubun başarılı çalışmalarına yenilerini eklemek istediklerini ifade etti.

Solistleri Av. İdil Su Aydın ve Av. Can Özarpacı olan Grup Değişik İş’te Av. Alper Taner ney, Av. Emre Öktem basgitar, Av. Kamil Yıldırım davul, Hakan Saran klavye ve Soner Özarpacı ise elektrogitar çalıyor.

Editör: Haber Merkezi