İz Dergi'nin sevilen köşesi "35 Soruda Şehrin Renkleri"ne konuk olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'e dair çok özel sorulara cevap  verdi. Kılıçdaroğlu 35 sorunun dışında, İz Dergi Ankara temsilcisi Yasin Aksu'nun hazırladığı özel sorulara da cevap verdi. İz Dergi sayfalarından İzmirlilere seslenen Kemal Kılıçdaroğlu, "Hazır mısınız?" dedi.

2016 DEĞERLENDİRMELERİ

Kemal Kılıçdaroğlu kapağıyla çıkan dergide CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok "Bu ülke arkandan gelecektir, başka bir şey umma", CHP Parti Meclisi üyesi Sevda Erdan Kılıç "Yılmadan, bıkmadan, usanmadan, azimle...", CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven "Cumhuriyet, demokrasi ve laiklik için", İzmir Mali Müşavirler Odası Başkanı Vedat Adak "Ekonomide gidişat kötü" başlıklı yazıları ile 2016 yılını değerlendirdiler.

İZ GAZETE'NİN 1. YILI

İz Gazete ve İz Dergi'nin bir yıllık serüvenini "Haberciliği İz'inde bir yıl" başlığı ile  Ramis Sağlam kaleme alırken, Asya Yaşarikiz fotoğraf ve video sanatçısı Kazım Kızıl ile söyleşti. Dergiye, Tanzer Kantık "Birlikte yürüyelim mi?", Orçun Masatçı "Şimdi değilse ne zaman?" başlıklı yazılarıyla  renk kattı.

BUNU BEN ÇEKTİM

Agora'da fotoğraf sanatçısı Serra Akçan ile kenti gezerek fotoğraf çeken çocukların fotoğraflarına sevilen öykücü Ahmet Büke'nin yazdığı metinlerle oluşturulan "Bunu ben çektim" sergisinden bir demet fotoğraf ve hikaye de İz Dergi'nin ocak sayısında yer aldı. Fenay Ulu'nun geçtiğimiz aydan itibaren hazırlamaya başladığı 'İzmir'in yaşayan fotoğrafçıları' köşesinde bu ay Nail Uygur ve Selim Uçar Çam fotoğraflarını sergiledi.

MÜZİK GRUPLARI

Grup Mecaz'ın yeni albümünün tanıtıldığı İz Dergi Ocak sayısında ayrıca Grup Yeldeğirmeni 'derdini anlattı': "Perde arkasında harcanan emekten haberdar olan yok" İz Dergi için "İzmirli çizerlerin mizah sayfası"nı hazırlayan karikatürist Mustafa Yıldız, bu ay okurlarla Gaziemir Belediyesi Karikatür Atölyesi'ne üye çocukların karikatürlerini seçti. 

OCAK SAYISI SUNU YAZISI İÇİN TIKLAYIN

'35 SORUDA ŞEHRİN RENKLERİ'NİN DİĞER KONUKLARI İÇİN TIKLAYIN

İZMİR'DEN YA DA ŞEHİR DIŞINDAN NASIL ABONE OLUNUR? TIKLAYIN

Editör: Haber Merkezi