‘İzmirli ama yerel değil’ sloganıyla yayın yapan İz Dergi’nin yeni sayısında ‘Hayır daha bitmedi’ diyenler var. İzmir’de referandum çalışmaları süresince CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ve eşi Selin Bakan’ın çağrısı ile bir araya gelerek 100 bin kadına mektup yazıp, köy köy gezerek kadınlarla buluşanlar derginin kapağında yer alırken; geçtiğimiz aylarda binlerce işçinin önüne sandık koyarak İz Enerji’de başarılı bir sözleşme imzalayan DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası’nın 2 No’lu Şube Başkanı Arif Yıldız da geleceğe dair önemli mesajlar verdi.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve Kadın Yazarlar Derneği ile Gülsen Candemir, ‘Ölmeden İyi İnsanlar’ın yazarı Bekir Yurdakul ve ‘Tedirgin Bir Yazar: Yusuf Atılgan’ın yazarı Murat Şahin ile Asya Yaşarikiz söyleşti. İzzet Akın Tütüncüler, Güzelbahçe Belediyespor Başkanı Alpay Kandemir ile röportaj yaptı.

‘İzmir Şairi Attila İlhan’ı, İsmail Afacan; Ramis Sağlam’ın Biz Kitap’tan çıkan kitabı ‘Smyrna’nın İzlerinden’i Bülent Serçe ve Gamze Atal yazdı. Tanzer Kantık, bisikletli ulaşımı, Yeşim Yavuzer parçalanmış halkları, Orçun Masatçı ‘en güzel seven’ Beşiktaş’ın çocuklarını; Yasin Aksu ’23 Nisan’ı; Fırat Belen ‘Referandum diye bir şey’i yazdı.


İZ DERGİ'YE İZMİR'DEN YA DA ŞEHİR DIŞINDAN NASIL ABONE OLUNUR? TIKLAYIN

SUNU YAZISI İÇİN TIKLAYIN

Editör: Haber Merkezi