Karşıyaka Belediyesi, sıcak yaz akşamlarını müzikle renklendirmek ve neşe katmak için Park Konserleri’ni sürdürüyor. İlçe genelinde, her hafta farklı bir parkın içinde gerçekleştirilecek olan mini konserlerin ikincisi, geçtiğimiz gün Zübeyde Hanım Mahallesi KSK 100. Yıl Parkı’nda yapıldı. Grup Mecaz’ın sahne aldığı konser yaklaşık iki saat sürdü. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da etkinliğe katılarak vatandaşlarla kucaklaştı. Başkan Akpınar bir ara sahneye çıkarak şarkılara eşlik etti.

Park Konserleri, 21 Temmuz Cuma akşamı Bahariye Mahallesi İZBAN İstasyonu çıkışında, Ali Çakar’ın sahne alacağı geceyle devam edecek. 26 Temmuz’da Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda Aegean Band, 2 Ağustos’ta Cumhuriyet Mahallesi Kapalı Pazaryeri’nde Ayhan Yağız, 7 Ağustos’ta Ahmet Piriştina Kültür Merkezi önünde Havva Karakaş, 16 Ağustos’ta Örnekköy Mahallesi Pazaryeri’nde Taylan Şenol, 23 Ağustos’ta Donanmacı Mahallesi Osmanbey Parkı’nda Sedat Bozan, 5 Eylül Alaybey Tersane Kafe yanında KODA, Karşıyakalılar ile buluşacak. Park Konserleri, 13 Eylül akşamı Bostanı Balıkçı Parkı’nda Copeart Orkestrası’nın sahne alacağı geceyle final yapacak. Tüm konserler saat 21.00’de başlayacak.

Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Çok zor bir kış dönemi geçirdik. Ülkemiz de hüzünlü ve gözyaşı döktüğümüz bir süreci yaşadı, yaşıyor. Karşılaştığımız her olumsuz durum, bizim bir araya gelmemizi erteledi ancak biz bu mutsuzluğa Park Konserlerimiz ile ‘dur’ demek istedik. ‘Acımızı da eğlencemizi de paylaşırız ve birlikte yaşarız’ düşüncesi ile bugün bir aradayız. Katılan, birlik ve beraberlik içinde bu güzel akşama ortak olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Zübeyde Hanım Mahallesi sakinleri de organizasyon için Karşıyaka Belediyesi’ne ve Başkan Akpınar’a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi