Geçtiğimiz hafta sonu Türkiye’nin ilk Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü’nü hizmete açarak yatırım yağmurunu başlatan Karşıyaka Belediyesi, açılışlarına hız kesmeden devam edecek. Belediye, kente kazandırdığı 6 yeni yatırımı önümüzdeki 2 ay içerisinde hizmete sunacak. Ekim ayındaki ilk tören, Yamanlar Piknik ve Mesire Alanı’nda yapılacak. Dev Tırmanma Duvarı’nın da yer aldığı ‘İsmail Ragıp Geçmen Macera Alanı’ 7 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te spor ve adrenalin tutkunlarına kapılarını açacak.

Mavişehir’de yapımı tamamlanan Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi, 55 yaş ve üzeri Karşıyakalıları sosyal yaşamla buluşturmak üzere 14 Ekim’de törenle hizmete sunulacak. Geleceğin futbol yıldızlarına ev sahipliği yapan Karşıyaka Efsaneleri Spor Tesisleri’nin resmi açılışı da 27 Ekim’de gerçekleşecek. Açılış yağmuru; 8 Kasım’da Muzaffer İzgü Anaokulu, 18 Kasım’da Karşıyaka Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu ve 25 Kasım’da Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi ile devam edecek.

“DAHA MUTLU KARŞIYAKA”

Karşıyaka’yı toplumun her kesimi için daha yaşanabilir ve çağdaş bir kent haline getirmek amacıyla çalıştıklarını dile getiren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Bireyin yaşam kalitesi, konforu ve mutluluğu bizler için hizmetlerimizin ölçütüdür. Attığımız her temelin ve hayata geçirdiğimiz her projenin de ana hedefi budur. Bu sonbahar, yapacağımız açılışlarla çocuklarımızın mutluluğuna, engelli ailelerinin huzuruna, sporcuların başarısına tanık olmak emeklerimizin en değerli karşılığı olacak. Açılış yağmurunun ardından Karşıyakamızı daha güzel ve güneşli günler bekliyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi