Bornova Belediyesi, muhtarlıkların ihtiyaçlarını da karşılıyor. Muhtarlık binalarının elektrik, su, internet, telefon faturalarını her ay ödeyen Bornova Belediyesi, kırtasiye malzemesi desteği de veriyor.

Bornova’nın ihtiyaç duyulan mahallelerine yeni muhtarlık binaları da yapılıyor. Bornova Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından tasarlanan yeni ofisler 12 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 28 metrekarelik alan üzerinde bulunuyor. Önünde 16 metrekarelik terası bulunan modern ofislerde;  küçük bir mutfak ve tuvalet de bulunuyor. Tasarımı ile dikkat çeken klimalı ofislerin, ilan panosu, dolap, masa ve sandalyeleri de muhtarların en iyi hizmeti verebilecekleri şekilde dizayn edildi.

Bornova Belediyesi’nin yol, kültür merkezi ve park gibi bir çok yatırım yaptığını dile getiren Bornova Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Çakmakçı, “Muhtarlık ofislerimizin elektrik, su telefon gibi faturaları da belediyemiz tarafından ödeniyor. Bornova Belediye Başkanımız Olgun Atila’ya muhtarlara verdiği destekler için teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi