Bornova Belediyesi’nin çeşitli yerlere dağılan belediye hizmet birimlerini tek çatı altında toplayacak yeni belediye binasının yapımını sağlayacak proje için düğmeye basıldı. 15 yıldır atıl durumda bulunan Pınarbaşı’nda mülkiyeti belediyeye ait akaryakıt istasyonu yeni belediye binasının yapımı için değerlendirilecek. Atıl durumdaki benzin istasyonunun yeni yatırımlar için nakde çevrilme kararı Bornova Belediye Meclisi’nde oy birliği ile alındı.

Doğanlar Mahallesi’nde yeni Bornova Stadı açıldığı ve amatörler için de 2’si yeni 6 saha (Yusuf Tırpancı, Işıkkent, Naldöken, Doğanlar, Pınarbaşı, Taç Sanayi) hizmet verdiği için Bornova Merkez’deki Stadyum’un yerine yapılacak olan yeni belediye binası aynı zamanda ilçenin önemli rekreasyon alanlarından biri olacak. Böylece bir yandan uzun yıllardır atıl durumda olan bir kamu mülkü değerlendirilirken diğer yandan da vatandaşa daha iyi hizmet götürme yönünde önemli olan belediye binasının yapımı da gerçekleştirilecek. Öte yandan çeşitli yerlerdeki belediye birimleri de yeni binanın tamamlanmasının ardından kültür ve spor alanları olarak vatandaşa hizmet verecek.

Doğanlar’daki Bornova Stadyumu, Altındağ’daki Atatürk Spor Salonu, Atatürk Mahallesi, Doğanlar ve Işıkkent’te Kültür Merkezleri gibi pek çok tesisi hayata geçiren Bornova Belediyesi tarihi bir proje için daha düğmeye bastı. Çok çeşitli yerlere dağılan belediye hizmet birimlerini tek çatı altında toplayacak yeni belediye binasının yapımını sağlayacak projenin finansman alt yapısı sağlanıyor.  

15 yıldır atıl durumda bulunan Pınarbaşı’nda mülkiyeti belediyeye ait akaryakıt istasyonu yeni belediye binasının yapımı için değerlendirilecek. Benzin istasyonunun yeni yatırımlar için nakde çevrilme kararı Bornova Belediye Meclisi’nde oy birliği ile alındı. Böylece bir yandan uzun yıllardır atıl durumda olan bir kamu mülkü değerlendirilirken diğer yandan da vatandaşa daha iyi hizmet götürme yönünde önemli olan belediye binasının yapımı da gerçekleştirilecek.

Editör: Haber Merkezi